Puteti ajuta copii bolnavi de Spina Bifida si Hidrocefalie directionand 2% din impozitul pe venit catre Asociatia Romana Spina Bifida si Hidrocefalie

dati clik pe imagine pentru a descarca formularul Declaratia 230
Tinerete si Jurnalism-concurs interjudetean de reviste scolare!

miercuri, iunie 03, 2009

Maramures-ZooOradea

Sa incepem cu inceputul:

Am pornit vineri dimineata (pe la 8) din Arad spre Maramu'.
Prima oprire-Gradina Zoologica din Oradea. Nu am mai fost de mult prin Oradea si s-a cam schimbat modificarea. Adica astia si-au tres niste cartiere noi de casute si vilute cu soseaua de centura moderna-drept care era sa nu gasim locatia solicitata.

Ajungem noi acolo si chiar culmea netu' asta are dreptate: biletul de intrare a fost 5000 lei vechi pentru adulti si 3000 lei pentru copii.

In mare acelasi animale pe care le-am vazut si in urma cu catva ani, aceeasi inghesuiala in custi, doar leii au crescut si s-au inmultit. Parca am vazut 6 custi cu lei. Intr-o cusca erau chiar tata-leu, mama-leoaica si trei puisori de vre-o suta de kile. Se invarteau de turbati intr-un perimetru de 10m pe 10m? Dar se miscau atat de lejer de parca erau niste pisoiasi de cateva saptamani. In plus un leu si un tigru aveau ceva de impartit prin gard-leul scotea niste mugete infioratoare (in mijlocul Africii cred ca as fi facut pe mine), iar tigrul isi arata coltii si statea incordat-ar fi fost interesant de vazut o confruntare intre aceste doua pisicute (de dupa gard bineinteles).

Niciun comentariu: