Puteti ajuta copii bolnavi de Spina Bifida si Hidrocefalie directionand 2% din impozitul pe venit catre Asociatia Romana Spina Bifida si Hidrocefalie

dati clik pe imagine pentru a descarca formularul Declaratia 230
Tinerete si Jurnalism-concurs interjudetean de reviste scolare!

sâmbătă, august 25, 2007

Turkey ziua 3

25 AUGUST 2007 SAMBATA

AM FOST IN ALANYA

la ora 9:45 am luat busul spre oras (1,5 Euro/pers). Pentru inceput mi s-a parut ca tot orasul e un bazar. Plin de hoteluri de 2-3 etaje care la parterau magazine. Toate strazile pavate. Preturile destul de mari. 1L de Sprite- 2 $, inghetata- 3 lire; dar am gasit si o alimentara ieftina.
Am vizitat portul (o multime de ambarcatiuni), celebrul turn, dar la cetate nu am mai urcat. Orasul vechi este pe un deal, arata destul de bine, dar Cora nu a fost pornita pe vizita.
Au investit turcii astia in turism si au ajuns sa scoata bani din piatra seaca. Dupa parerea mea Alanya este o zona saracacioasa, dar alceva decat turism nu vezi nimic.
Am luat la Cora o scurta de piele-120 euro (o sa vedem acasa daca am facut vre-o afacere). Am luat si ceva cadouri. 3 cutii de rahat (diverse sortimente)- 5 euro.
ora 15:00 Intoarcerea. Cum am pus-o pe Carmina pe scaun cum a adormit.
Dupa masa acelasi program: nani-cina-plimbare-baie-spectacol-nani.
Eu sunt super incantat de baie. Si Carmina, dar e mai incantata de spectacol. Cu gura cascata se uita cum se prosteau aia.
ora 24:00 Nani

Niciun comentariu: